Då går Antonie Griezmann till Manchester United

Griezmann vill spela CL-fotboll – annars stannar han i Atletico Madrid

Antonie Griezmann är ett hett mål på Manchester Uniteds tranfsermarknad just nu. Den franske anfallaren uppges vara på väg till Manchester-klubben för över en miljard kronor. Nu kommer engelska The Sun med uppgifter som bekräftar, enligt egen utsago, vad som krävs för att superstjärnan ska flytta över till United till sommaren.

Det vore ingen överdrift att säga att Antonie Griezmann är en av de hetaste stjärnorna ute på transfermarknaden just nu. Han har i ett par säsonger i rad presterat bra för Atletico Madrid och var nära att vinna Champions League med den spanska huvudstadsklubben.

Det slutade dock med att Real Madrid vann efter en spännande straffläggning, men Griezmann stannade trots det kvar i klubben. Nu kan dock hans dagar vara räknade i Madrid-laget.

Vill spela Champions League

LÄS ÄVEN: Så mycket tjänar Uniteds storstjärnor

Enligt engelska The Sun har Atleticos stjärna ett krav för att han ska stanna. Han vill spela Champions League-fotboll nästa säsong. Det sätter både press på Atletico Madrid och Manchester United, men framför allt det sistnämnda laget.

Manchester United placerar sig just nu på en sjätteplats i ligaspelet och behöver nå fjärdeplatsen. Om de vinner Manchester-derbyt mot City är de dock bara en poäng efter, då Manchester-rivalen ligger fyra just nu.

För Atletico handlar det om ett uppkommande derbyt mot Real Madrid. Atletico ligger just nu trea, vilket innebär att de kommer spela Champions League nästa säsong om resultatet står sig,

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply