bet365

Chelseas Willian till Manchester United?

Willian: Jose Mourinho försökte värva mig i somras

I en intervju med Sky Sports förklarar Chelsea-stjärnan Willian att den förre tränaren för London-klubben, Jose Mourinho, försökte värva honom under sommaren 2016. Nu spekuleras det om att Mourinho kommer försöka värva brassen igen den här sommaren.

Willian har varit en av de viktigaste spelarna i Antonio Contes lagbygge. Av de första 22 omgångarna har brassen vunnits med på planen 20 gånger, och även om han inte gjort mer än fem mål och en assist i ligaspelet har hans löpningar och dribblingar ändå gjort att Chelsea skapat många målchanser, och i sin tur mål.

Men nu kan den brasilianske yttermittfältaren komma att lämna London och Stamford Bridge. Enligt Willian själv försöka Mourinho värva honom till Manchester United i somras, och nu kan han försöka igen.

Blir lagkamrat med Zlatan

– Konkret vet jag inte hur övergångsförslag, budet eller kontraktet såg ut. Men jag vet att det fanns ett intresse och ett officiellt bud från Manchester United och Jose Mourinho. säger Willian till den portugisiska tidningen Globo Esporte.

Brassen skulle då kunna komma att bli lagkramat med Zlatan Ibrahimovic, även han inte skulle få svenskens lön. Dock har Manchester United en stor budget att erbjuda sina stjärnor rejäla löner, något Willian med största sannolikhet skulle då ta del av om han blir en United-spelare till sommaren, vilket flera engelska journalister tror kan hända.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply