Arsenal och Manchester United i kamp om Panos Armenakas

Arsenal och Manchester United i kamp om Panos Armenakas
bet365

Den unge playmakern ser mycket lovande ut

Både Arsenal och Manchester United rapporteras vara intresserade av Udineses unge och mycket lovande mittfältare Panos Armenakas, som redan har erfarenhet av den engelska fotbollen.

Inför vinterns transferfönster flyger ryktena redan tätt och när det gäller Arsenal och Manchester United är det inget undantag. Enligt rapporter från italienska TuttoMercatoWeb så skall de båda Premier Leaguekonkurrenterna ha ögonen på en viss playmaker i den italienska ligan. Det handlar nämligen om Udineses unge och mycket lovande mittfältare Panos Armenakas. Den 18årige offensive mittfältaren tillhör Udinese som spelar i Serie A men han har ännu inte gjort en match för a-laget utan har istället spelat med U19. Förra året gjorde han 13 matcher och ett mål, men blev skadad fram emot slutet av säsongen, vilket tvingade honom att fokusera på det.

Sin karriär började den attackerande mittfältaren för det australienska semi-professionella laget Sydney Olympics. Sedan spenderade han ett år i den italienska klubben Brescia innan han gjorde två år i Watford, som numera spelar i Premier League, mellan 2012 och 2014. Vid 16 års ålder lämnade han Vicarage Road för att skriva på ett treårskontrakt med Udinese sommaren 2014 och är nu del av Udineses Primaveralag. I november förra året förlängde mittfältaren sitt kontrakt med den italienska klubben för ytterligare ett år men har fortfarande inte fått en chans att spela i a-laget. Armenakas föddes i Kalifornien men har representerat både Grekland och Australien på U17-nivå.

De italienska rapporterna menar på att Arsenals tränare Arsene Wenger har låtit scouter hålla koll på ynglingen under de senaste månaderna och skulle kunna slå till när transferfönstret öppnar i januari.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply