Uppgifter: Manchester City redo med bud på Pierre-Emerick Aubameyang

Uppgifter: Manchester City redo med bud på Pierre-Emerick Aubameyang

Om Sergio Aguero lämnar

Manchester Citys anfallsstjärna Sergio Aguero kan lämna klubben efter säsongens slut, och därmed har City nu spänt ögonen i Borussia Dortmunds Pierre-Emerick Aubameyang, som fortfarande ryktas kunna lämna Dortmund i sommar.

Manchester Citys Sergio Aguero har under en tid sagts kunna vara på väg bort från klubben. Både klubben och Aguero själv uppges vilja att argentinaren stannar kvar, men efter att nytillskottet Gabriel Jesus anlände till klubben i vintras har Aguero fått finna sig sitta allt mer och mer på bänken, vilket han inte uppges vara okej med. Jesus är för tillfället skadad och kommer att vara borta resten av säsongen, men Aguero är ändå sugen på att lämna Citys lönelista.

Detta innebär att City måste hitta en ny stjärnanfallare att sätta på topp, och de sägs ha ögonen på Borussia Dortmunds Pierre-Emerick Aubameyang skriver den engelska tidningen The Sun. De har sedan tidigare rapporterats ha intresse för anfallaren, som hittills har gjort 21 mål på 21 matcher i Bundesliga, och sju mål på sju matcher i Champions League, varav hela tre stycken i Dortmunds senaste möte mot Benfica. Den gabonesiske anfallaren skulle komma att kosta City runt 40 miljoner pund, plus tillägg, och 27-åringen kan komma att bli dyr för Citys del. Aubameyang själv har länge talat om att han vill gå till Real Madrid.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply