Uppgifter: Manchester City förbereder monsterbud för Monaco-kvartett

bet365
Uppgifter: Manchester City förbereder monsterbud för Monaco-kvartett

Vill åt hela fyra Monaco-spelare

Manchester City ryktas hålla på och förbereda en räd i Monacos trupp och skall vara beredda på att värva så många som fyra spelare i en monsteraffär uppskattad till dryga 140 miljoner pund för stjärnorna.

Manchester City snålade inte i somras då de var väldigt aktiva i transferfönstret och värvade hela åtta stycken spelare. Detta anses dock inte vara nog för tränare Pep Guardiola som redan håller på och planerar för sommarens inköp. Där rapporterar bland annat mediet Goal om att City skall vara väldigt intresserade av att värva fyra stycken AS Monaco-spelare i en monsteraffär som uppskattas komma att landa på dryga 140 miljoner pund.

Spelarna som det rör sig om är försvararna Fabinho och Benjami Mendy, så väl som det unga och lovande stjärnskottet Kylian Mbappe och mittfältsstjärnan Thomas Lemar. Enbart Mbappe själv ryktas uppgå till ett värde av runt 50 miljoner pund, men Guardiola och co. skulle behöva hosta upp 90 miljoner pund till för de övriga tre stjärnornas signaturer. Både City och Monaco har ganska täta plånböcker och lönelistorna bör inte bli några problem.

De båda klubbarna möttes i Champions League, då de spelar mot varandra i åttondelsfinalen av den prestigefyllda tävlingen. Det var Guardiolas lag som tog hem den första segern, efter ett mycket målrikt möte som slutade 5-3 i fördel för City, men vilket innebär att Monaco fortfarande har en ärlig chans att komma tillbaka.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365