Uppgifter: Aubameyang till Manchester City?

bet365
Uppgifter: Aubameyang till Manchester City?

Har dykt upp som konkurrenter till Real

Det har länge talats om Pierre-Emerick Aubameyangs framtid och vart han kan komma att hamna, med Real Madrid som storfavoriter att ha möjlighet att värva anfallaren som är i glödhet form för närvarande, men Manchester City har nu dykt upp som ett alternativ.

Borussia Dortmunds hete målkung, Pierre-Emerick Aubameyang, har länge ryktats vara på väg bort från den tyska klubben. Anfallaren visade förra säsongen upp en helt otrolig form som har hållt i sig även denna kampanj, och Aubameyang har redan lyckats göra 19 mål på 20 matcher i alla turneringar, en ganska fantastisk målstatistik. Detta har självfallet väckt stor uppmärksamhet på den internationella marknaden med många intresserade av den gabonesiske anfallaren och det är sedan länge känt att spelarens egna önskan är att spela för Real Madrid, efter att han lovat sin farfar att en dag spela för klubben.

Nu har en annan stark konkurrent dykt upp, i form av Manchester City, detta rapporterar Goal. Enligt uppgifter förbereder sig klubben för att ersätta Sergio Aguero, Citys profilerade målgörare som har uppgett att han kan komma att flytta tillbaka till Argentina där han vill avsluta karriären när han är redo. Bland annat skall Guardiolas topp-scout ha varit på plats då Dortmund gästade Real Madrid i den senaste Champions League-matchen, där Aubameyang stod för det första av tyskarnas två mål som tog dem till en gruppseger i turneringen.

 

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply