bet365

Spansk media: Sergio Aguero lämnar i sommar – hit går han

Mundo Deportivo: Real Madrid, Paris Saint-German eller Inter nästa för Sergio Aguero

Manchester City stjärnan är nu nära att lämna klubben, i alla fall om man ska tro spansk media. Enligt den spanska tidningen Mundo Deportivo ska tre storklubbar i Europa var beredda att betala rejäla pengar för att få argentinarens signatur på en bit papper.

SergioKunAguero har inte gjort en dålig säsong. På 18 matcher i Premier League har han gjort elva mål, och på fem matcher i Champions League har han slagit in fyra bollar samt gjort en assist. Men trots det verkar nu Manchester City inte vara allt för benägna att behålla honom.

Det mest troliga är att argentinaren lämnar i sommar, skriver nu Mundo Deportivo i Spanien. Hans nya klubbadress enligt tidningen kommer med största sannolikhet att bli Real Madrid, Paris Saint-German eller Inter.

Går till konkurrenten?

Stjärnanfallaren från Argentina spelade, och fostrades, tidigare i Atletico Madrid, men nu är han alltså nära en flytt till den spanska huvudstaden igen, men den här gången för att spela i rivalen Real Madrid. Något han medgett själv vore en pojkdröm som gick i uppfyllelse.

Förutom ryktena till Real Madrid har även engelsk press kopplat ihop Aguero med London-klubben Chelsea. Dock verkar Mundo Deportivo helt dömt ut det spåret, framför allt då de inte tror att Diego Costa kommer att lämna Stamford Bridge.

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply