Pep Guardiola om Sergio Agueros framtid i Manchester City

Pep Guardiola ligger lågt om superstjärnans framtid i City

Sergio Aguero uppges lämna Manchester City för Real Madrid till sommaren. Men trots det vill inte Citys tränare, Pep Guardiola, prata om någon framtid för Aguero i klubben just nu.

Real Madrid-ryktena fortsätter att hagla ner. Både engelska och spanska medier skriver att Aguero är nära en flytt till den spanska huvudstaden för att spela för Real Madrid. Argentinaren har själv sagt att han inte vill gå till Madrid-klubben, men har i tidigare uttalanden sagt att det är en pojkdröm att representera Real Madrid.

Samtidigt sägs det att den gamle Atletico Madrid-spelaren kan komma att ersätta Diego Costa i Manchester City, då den spanske landslagsanfallaren fått många erbjudanden från Kina.

Pep: Jag vill fokusera på den här säsongen

När engelska The Daily Star intervjuade den spanske tränaren ville han dock undvika att prata om någon av ryktena kring Sergio Aguero.

– Det enda jag fokuserar på just nu är hur vi ska vinna vår nästa match och avsluta säsongen så starkt som möjligt. Vi har viktiga matcher i ligan och Champions League på gång, jag har inte tid att tänka på rykten, säger Pep.

Manchester Citys nästa match i engelska Premier League är borta Borunemoth, som trots sin roll som nykomlingen presterat bra i årets ligaspel.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply