bet365

Paris Saint-Germain vill köpa loss Kun Aguero

bet365

Tre klubbar intresserade av City-stjärnan

Pep Guardiola insisterar på att Kun Aguero inte kommer lämna Manchester City. Men trots det haglar anbuden in på argentinaren.

Han spåddes länge en framtid i klass med Lionel Messi, men skador stoppade Kun Aguero från att få det stora klivet till att bli den allra bästa. Men trots det har Manchester City-anfallaren tillhört toppskiftet av världsforwards under de senaste säsongerna.

PSG intresserade

Pep Guardiola har själv uttryckt sin vilja, och övertygelse, om att Kun Aguero kommer stanna i Manchester City. Men ryktena tog fart igen när Pep valde att bänka argentinaren i det viktiga bortamötet mot FC Barcelona i Champions League förra veckan. Bland annat har Paris SaintGermain, som i somras tappade Zlatan Ibrahimovic, valt att ge sig in i jakten på den argentinske anfallaren.

Förutom PSG håller AC Milan och Real Madrid på att förbereda bud på den före detta Atlético Madrid-spelaren, det uppger Sky Sport idag. Även Daily Express skriver om att dessa tre klubbar ska lägga bud på Aguero.

Förutom Sergio Aguero kan Vincent Kompany vara på väg bort. Lagkaptenen, som under det senaste året dragits med rejäla skadeproblem, uppges vara missnöjd med Pep Guardiola som tränare och kan därför vara på väg att lämna klubben.

Manchester City har inte vunnit på de fem senaste matcherna men ligger dock fortfarande etta i Premier League, dock på samma poäng som Arsenal och Liverpool. I Champions League parkerar man på en andraplats i gruppen, en poäng före Mönchengladbach och fem poäng bakom FC Barcelona.

 

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply