Nolito vill återvända till Celta Vigo

Spanjoren har tröttnat på England

Han anslöt sig så sent som i somras till Manchester City men nu uppges spanjoren ha tröttnat på tillvaron i England och vill återvända till Spanien och Celta Vigo.

Den spanske landslagsmannen gjorde en fin fjolårssäsong när han såg till att Celta Vigo slutade sexa i liga, bara fyra poäng efter Villarreal som nådde kvalplatsen till Champions League. Spanjoren låg tillsammans med Iago Aspas bakom det mesta i anfallsväg för den galiciska klubben, och då hörde flera storklubbar av sig.

Lotten föll till slut på Manchester City men flytten har inte inneburit de förändringar som 30-åringen hoppats på och nu vill han återvända till La Liga och Celta Vigo.

Inte lärt sig engelska

Spanjoren säger till den Madrid-baserade tidningen Marca att han nu vill lämna England och åka tillbaka till Spanien.

– Jag saknar Celta varje dag. Jag skulle verkligen vilja återvända dit, när jag får chansen att göra det kommer jag att ta den, säger han.

Dessutom medger han att det engelska språket har ställt till det en del, även om han trivs med England.

– Jag har faktiskt inte lärt mig någon engelska än. Eftersom Pablo Zabaleta, Jesus Navas, Sergio Aguero, Pep Guardiola och stora delar av ledarstaben pratar spanska har jag inte riktigt känt att det varit nödvändigt än.

Spanjoren lämnade Celta Vigo i somras för Manchester City och PL-klubben fick då betala 13,4 miljoner pund, cirka 150 miljoner kronor.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply