Manchester City vill värva Bayern Münchens Kingsley Coman

Manchester City vill värva Bayern Münchens Kingsley Coman

Är beredda att betala för talangen

Det var Pep Guardiola som värvade Kinglsey Coman till Bayern München och nu kan den spanske tränaren ännu en gång värva den unge talangen, denna gång till Manchester City, då Guardiola byggger om sitt lag till sommaren.

Manchester City har inte gjort så bra ifrån sig under sin första säsong med Pep Guardiola. De ligger ganska bra till i ligan, men har förlorat onödiga matcher och kommer inte att ha en chans att komma ikapp Chelsea. De åkte nyligen även ur Champions League, efter att ha förlorat mot AS Monaco över två möten i åttondelsfinalen, och Guardiola börjar se allt svagare ut.

Den spanske tränaren är beredd på att göra en helrenovering på Citys lönelista i sommar, trots att han tog in åtta nya spelare förra sommaren, och sägs ha 200 miljoner pund till sitt förfogande. En av de spelare han ryktas vilja värva är Bayern Münchens Kingsley Coman. Den blott 20-årige fransmannen är utlånad från Juventus och det var Guardiola som värvade honom till München inför sin sista säsong som chef på Allianz Arena, och nu uppges Pep vilja värva honom igen, detta skriver engelska the Mirror.

Coman själv sitter på ett kontrakt som går ut till sommaren och enligt uppgifter har han inget intresse av att återvända till Juventus. Dock är nye Bayern-tränaren Carlo Ancelotti inte heller han intresserad av Coman och spelminuterna har varit få för den franske mittfältarens del. Därför skulle en eventuell flytt till Ethiad kunna vara det bästa för 20-åringen, då Guardiola vill använda honom på mittfältet tillsammans med Gabriel Jesus, Leroy Sané och Raheem Sterling.

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply