Manchester City har förtroende för Lionel Messi-värvning

bet365

Manchester City har förtroende för Lionel Messi-värvning

En affär kan fortfarande gå igenom

Manchester City är intresserade av att värva FC Barcelonas argentinske anfallare Lionel Messi, som under en tid rapporterats vara missnöjd i klubben efter att de inte vill möta hans lönekrav för en eventuell förlängning, och City ser här sin chans att knipa åt sig målsprutan.

Manchester City har, trots sommarens stora och många shopping-inköp, fortfarande ögonen öppna efter nya spelare. Tidigare i veckan åkte de ut mot Monaco i Champions Leagues åttondelsfinal, och ikväll möter de Liverpool i en het Premier League-omgång som betyder mycket för båda lagen, speciellt då enbart en poäng skiljer dem åt i ligan.

Sedan tidigare har det rapporterats om att City är mycket heta på att värva FC Barcelonas argentinske anfallare Lionel Messi. Anfallaren har spelat hela sitt liv i den katalanska klubben och trots att många har försökt har ingen lyckats att locka bort honom från Barcelonas lönelista. Men City tror att de har en ärlig chans, då det enligt rapporter från Metro sägs att den spanska klubben inte är villiga att betala de 650 000 pund i veckan som Messi vill ha i sitt kontrakt. De båda parterna har ännu inte lyckats nå en överenskommelse och här ser City en möjlighet att locka till sig Messi.

City har dessutom Pep Guardiola att erbjuda. De båda parterna har jobbat med varandra tidigare, då Pep tränade Barcelona mellan 2008-2012.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply