bet365

Manchester City förbereder världsrekordbud på Tottenhams Dele Alli

bet365

Manchester City kan slå alla rekord – vill köpa Tottenhams supertalang Dele Alli

Manchester City med Pep Guardiola i täten kan vara på väg att slå transferrekord till sommaren. För enligt rapporter från engelsk media ska Manchester-klubben nu vara beredda att betala enorma summor för att knyta åt sig Dele Alli från Tottenham.

Dele Alli genomgår just nu sin genombrottssäsong, utan tvekan. Även om han gjorde en bra fjolårssäsong visar nu 19-åringen att han på allvar kan utmana de allra bästa anfallarna i Premier League. Han har spelat 24 av 25 matcher den här säsongen i ligaspelet, inklusive den senaste mot Liverpool, och har varit Tottenhams kanske bäste spelare, åtminstone på offensiv planhalva.

Nu kan hans dagar i Hotspurs dock vara räknade då den engelska tidningen Daily Express rapporterar att Manchester City är bereda på att slå världsrekord för att köpa loss anfallaren.

Kommer slå Pogbas övergång

Om övergången går igenom kommer transfersumman att slå Pogbas summa från sommaren 2016, vilket låg på 89 miljoner pund – närmare en miljard svenska kronor. Vad den exakta summan skulle hamna på framkommer dock inte, men Sky Sports tror att det kan sluta på runt 1,2 miljarder svenska kronor.

Alli har ingen dålig lön i Tottenham, men han kommer dock få en rejäl lönehöjning i Manchester City och han skulle troligtvis bli den bäst betalda i ligan om han signerar för Manchester-laget.

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply