Guardiola: ”Yaya kan spela vart han vill”

bet365
Guardiola: "Yaya kan spela vart han vill"

Öppnar för att mittfältaren lämnar till sommaren

Yaya Toure har inte fått ta särskilt mycket plats i Pep Guardiolas nya lag i Manchester City, och det har länge talats om att han kan komma att lämna till sommaren, snack som Guardiola enbart späder på.

Manchester Citys tränare Pep Guardiola har en väldigt bestämd syn på hur hans lag skall byggas upp och han har vissa spelare  som han vill använda sig av, och andra inte. City-mittfältaren Yaya Toure, länge en viktig kugge i laget, har inte fått så mycket plats i Pep Guardiolas lag och spelminuterna har enbart blivit färre och färre. Detta har lett till att rykten har cirkulerat om att Toure kommer att lämna Manchester Citys lönelista. Rykten som Guardiola inte förnekar utan snarare späder på i sitt senaste uttalande.

– Han kan spela för stora, stora klubbar, sade Guardiola till den engelska tidningen the Mirror.

– Han kan spela vart han vill. Han har en stor personlighet och den här säsongen hjälper han mig genom att spela topp, toppfotboll. Han kommer att spela fotbolls tills han beslutar sig, för han älskar att spela. Han njuter av att spela och älskar att spela spel.

– När det händer, kommer han att få bestämma. Fokuset nu ligger på att vinna matcher och tävlingar. Vi kommer att prata om allt annat i slutet av säsongen, avslutade Guardiola.

 

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply