Uppgifter: Manchester City värvar Gerónimo Rulli

Uppgifter: Manchester City värvar Gerónimo Rulli

Gerónimo Rulli lämnar Real Sociedad för Manchester City

Manchester City köper den föredetta Estudiantes-målvakten som lånas ut till Real Sociedad under den kommande säsongen.

Gerónimo Rulli lämnar La Liga och Real Sociedad efter två säsonger för att skriva på för Manchester City, det rapporterar flera både spanska och engelska medier under tisdagen. Daily Mail skriver att Manchester City och Deportivo Maldonado (som äger spelarens rättigheter) är överens om en flytt som kommer att kosta 4 miljoner euro.

Under de två senaste säsongrna har Rulli varit utlånad till Real Sociedad och nu pekar det mesta på att det kommer bli ännu ett år i den baskiska storklubben innan han han ansluter till Pep Guardiola och Manchester City som han kommer skriva ett kontrakt med inom kort.

City väljer bort Ter Stegen

Tidigare har det pratats om att City skulle vilja värva Marc Andre Ter Stegen från Peps gamla klubb FC Barcelona men så blev dock inte fallet efter att City-ledningen inte gick med på att betala fram de 67 miljoner pund som spelaren har som utköpsklausul. Tysken har inte haft någon lätt tid i den spanska storklubben då han fått sitta på bänken till förmån för Claudio Bravo.

Ter Stegen kom till Barcelona sommaren 2014 och har under de två gångna säsongerna spelat i Copa del Rey och Champions League för de regerande ligamästarna.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply