Pep Guardiola fortsatt intresserad av Ilkay Gundogan

Pep Guardiola fortsatt intresserad av Ilkay Gundogan

Bryr sig inte om att mittfältaren är skadad

Enligt Daily Mail är Pep Guardiola fortfarande benägen om att värva Ilkay Gundogan till Manchester City trots skadan som tysken har fått.

Sedan det blev klart att Pep Guardiola tar över Manchester City har den engelska klubben länge jagat Borussia Dortmunds mittfältare Ilkay Gundogan. För en månad sedan uppstod rykten som sade att Gundogan redan hade skrivit på för Manchester City. Ingenting har dock bekräftats av de båda klubbarna, och i början av maj sades det att Borussia Dortmund hoppas på att Ilkay Gundogan stannar. Sedan blev spelaren knäskadad under en träning, vilket vissa trodde kunde komplicera en potentiell övergång till den engelska klubben. Nu verkar det dock som att skadan inte kommer att påverka den.

Enligt Daily Mail är Guardiola fortsatt intresserad av att locka den tyska mittfältaren till Etihad Stadium, och tränaren sägs inte bry sig om att spelaren för tillfället är skadad. Han gör nu allt för att få igenom en övergång med Gundogan.

Förutom Gundogan vill Manchester Citys nya tränare värva in ett antal andra spelare. Det har sagts att Manchester City vill värva James Rodriguez och att John Stones återigen är på Manchester Citys radar. Dessutom har det hävdats att den engelska klubben även vill värva Aymeric Laporte och Toni Kroos.

Samtidigt som flera spelare är på väg in i klubben vill City även göra sig av med ett antal spelare som för tillfället tillhör klubben. Det har uppgetts att Jesus Navas kan lämna Manchester City och även Yaya Toure tros leta efter en ny klubb i sommar.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply