Manchester City kommer försöka värva Leroy Sane efter EM

Manchester City kommer försöka värva Leroy Sane efter EM

Pep Guardiola vill värva talangen

Enligt Daily Mirror kommer Manchester City att försöka värva Schalkes talang Leroy Sane efter EM.

Leroy Sane fick sitt stora genombrott i Bundesliga under den senaste säsongen. Talangen imponerade för Schalke, och nu vill flera av Europas storklubbar värva tysken. Bland annat har det sagts att Liverpool fortsätter att jaga Leroy Sane och att Manchester United är på jakt efter Leroy Sane. Nu jagar ännu en klubb spelaren.

Den här gången handlar det om Manchester City. Enligt Daily Mirror kommer den engelska storklubben att försöka värva Sane. Dock så ska man vara medvetna om att detta med största sannolikhet måste göras efter sommarens EM i FrankrikePep Guardiola vill värva tysken till sin nya klubb då han anser att Sane är den mest spännande talangen i tysk fotboll. För att locka till sig spelaren sägs det att City kommer behöva betala cirka 40 miljoner pund till Schalke.

City kan dock stöta på problem i sin jakt på talangen. Detta beror på att Schalkes tränare Markus Weinzierl har bett Sane om att inte lämna sin nuvarande klubb.

– Han borde stanna i Schalke. Leroy Sane är en spelare som jag gillar. Supportrarna kan identifiera sig med honom och klubben behöver den sortens spelare. Han är väldigt viktig för oss, säger Weinzierl enligt Daily Mirror.

Förutom att försöka värva Sane vill även Guardiola locka till sig andra nyförvärv. Det har hävdats att Manchester City har siktet inställt på Toni Kroos, och tidigare idag sades det att Nolito är klar för Manchester City.

bet365
bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply