bet365

Bildbevis: Nolito i Manchester

bet365
Bildbevis: Nolito i Manchester
bet365

Uppges vara i staden på läkarundersökning

Nolito närmar sig en flytt till Manchester City. På onsdagen tog han en selfie med en servitör i Manchester. Mycket pekar nu på att det blir spel på Etihad Stadium nästa säsong för spanjoren.

Nolito och hans Spanien åkte i måndags ur EM 2016 efter en tung förlust mot Italien. Men det blev ingen lång semester för Nolito efter turneringen. Istället tog stjärnan första bästa flyg till Manchester, där han nu fastnat på bild tillsammans med ett fan inför sin väntade läkarundersökning.

Svarade med ett leende

Det var igår, onsdag, servitören Gigi Vinto lade upp en bild på Instagram tillsammans med Nolito när spanjoren besökte en restaurang i Manchester. Bilden kom efter en lång tid spekulationer om att yttern är på väg att lämna Celta Vigo för just Manchester City. Spekulationer som nu verkar ha en sanningshalt när han alltså befinner sig i rätt stad.
I kommentarerna skriver Gigi att han gav ett ”lycka till i Manchester City” till stjärnan, som ska ha svarat med ett leende.

I staden för läkarundersökning

Samtidigt rapporterar även Mundo Deportivo att Nolito rest till Manchester för att komma överens om de sista detaljerna i kontraktet, som är skrivet på tre år. Kommer man överens kommer sedan Nolito att genomgå den obligatoriska läkarundersökningen. Även från Storbritannien har liknande uppgifter kommit. 
29-årige Nolito har spelat i Celta Vigo sedan 2013 och på 100 ligamatcher gjort 39 mål för klubben.
Går affären igenom blir Nolito Pep Guardiolas tredje nyförvärv den här sommaren. Ilkay Gündogan är sedan tidigare klar och idag bekräftades värvningen av Aaron Mooy från Melbourne City.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply