Wojciech Szczesny kan vara på väg till Liverpool

bet365
Wojciech Szczesny kan vara på väg till Liverpool

Liverpool uppges vilja värva den polska målvakten

Enligt Daily Mirror är Liverpool intresserat av att värva Wojciech Szczesny.

Liverpool är på jakt efter en ny målvakt, då många inom klubben anser att Simon Mignolet inte riktigt håller måttet. Det har tidigare spekulerats om att Marc-André ter Stegen kan gå till Liverpool i sommar. Dessutom har det hävdats att Liverpool jagar Gianluigi Donnarumma. Nu verkar det som att den engelska klubben har börjat kolla upp möjligheten att värva ännu en målvakt.

Den målvakten det handlar om den här gången är polske Wojciech Szczesny. Målvakten spelar för närvarande i italienska Roma, men tillhör Arsenal. Om Roma skulle välja att inte värva Szczesny på permanent basis är Liverpool beredda på att värva målvakten från sin Premier League-kollega, uppger Daily Mirror

Szczesny kom till Arsenals akademi år 2006, då han endast var 16 år gammal. I september 2009 gjorde han sin debut i klubbens A-lag, då han fick stå i en match i ligacupen. Under sommaren 2015 värvade Londonklubben in Petr Cech som målvakt, och då ansåg hans polska kollega att han behövde ansluta till en annan klubb för att få tillräckligt med speltid. På grund av detta gick Szczesny till Roma, dit Arsenal lånade ut honom under en säsong.

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply