bet365

West Ham in i dragkampen om Liverpools Mamadou Sakho

PL-konkurrenten vill köpa Liverpool-spelaren

Liverpool-försvararen Mamadou Sakho har inte fått spela mycket den senaste tiden och nu uppger engelsk media att fransmannen är på väg bort från klubben.

Den 26-årige mittbacken var under Brendan Rodgers tid en stabil bjässe i Liverpools mittlås. Men Rodgers fick lämna klubben efter misslyckade resultat och ersattes istället av den förre Dortmund-tränaren Jurgen klopp.

Med tysken i laget har Liverpool börjat prestera på allvar och leder för första gången Premier League, även om det bara spelats elva omgångar, på över två år. Men för Mamadou Sakho har situationen i klubben inte blivit bättre – snarare tvärtom.

Ryktas till Serie A

Fransmannen, som spelade sex säsonger i Paris Saint-German innan han anslöt sig till Merseyside-klubben, verkar nu ha gjort sitt i Liverpool. En enig engelsk mediakår rapporterar att 26-åringen vill lämna och det med största sannolikhet kommer ske redan i det kommande januarifönstret.

Under gårdagen rapporterade Silly Season Sverige att storklubbar som Milan och Inter har visat intresse av att värva honom, då de båda Milano-lagen är i behov av en stabil försvarare. Förutom lagen från Serie A har även Stoke City och Galatasaray kopplats ihop med Liverpool-spelaren.

Men nu rapporterar även Birmingham Mail att West Bromwhich beblandar sig i kampen om att värva Sakho. Något som skulle kunna innebära en tuff konkurrens för den svenske mittbacken Jonas Olsson som redan tillhör Birmingham-laget.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply