Uppgifter: Martin Ödegaard till Liverpool?

bet365
Uppgifter: Martin Ödegaard till Liverpool

Den unge norsken sägs vara intresserad av en flytt dit

Martin Ödegaard, den lovande unge norsken som gjorde en dundertransfer till Real Madrid, har ännu inte lyckats övertyga om en plats i a-laget och kan stå för en utlåning till Bundesliga, men norrmannen själv vill till Liverpool.

Martin Ödegaard var den unge norske talangen som skulle ta La Liga med storm. Så är dock ännu inte fallet då Ödegaard, trots att han mestadels tränar med a-laget, fortfarande spelar med Real Madrid Castilla, reservlaget. Så tros det också fortsätta, då tränare Zinedine Zidane inte sägs ha alltför mycket till övers för den unge norrmannen ännu, men han har gjort ett bra intryck under försäsongsturneringen då mittfältaren sägs ha imponerat och visat en glimt av sin talang.

Trots detta så pekar det mesta på att det blir en utlåning till hösten, för att han skall kunna utvecklas och få lite a-lagsspeltid. Enligt den engelska tidningen Daily Mail så skall Ödegaards pappa Hans-Erik sätta sig ner tillsammans med Real Madrid för att komma överrens om sonens nästa destination, där Bundesliga sägs vara närmast på tal. Det som kan visa sig bli ett problem är lönen, då de tyska lagen kan finna det svårt att hitta dem pengarna som 17åringen kräver.

Real har tidigare haft spelare utlånade till Bundesliga, som Carvajal, med goda resultat och vill gärna göra det igen, med klubbar som Bayer Leverkusen och Hamburg SV intresserade. Men ett annat alternativ till att spela i Tyskland skulle vara att spela under en tysk tränare. Både Ödergaard och hans pappa sägs vänta spänt på att Liverpools tränare Jürgen Klopp skall höra av sig med ett intresse för den unge mittfältaren, som tidigare har varit på bland annat Liverpools träningsanläggning Melwood när han skulle överlägga vilken europeisk toppklubb han ville gå till.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply