Uppgifter: Liverpool skriver nytt kontrakt med Joe Gomez

Uppgifter: Liverpool skriver nytt kontrakt med Joe Gomez

19-åringen kan skriva på för fem år

Liverpool har en mycket lovande talang i Joe Gomez, den blott 19-årige försvararen som Jürgen Klopp vill bygga upp sitt lag runt och har stora förhoppningar på, och Gomez är nu mycket nära att skriva på ett femårskontrakt.

Liverpool håller på att förstärka för framtiden, och tränare Jürgen Klopp håller på att förhandla fram en förlängning med mittbacken Joe Gomez, blott 19 år gammal men en mycket lovande talang, och enligt uppgifter till den engelska tidningen The Mirror så ser en affär ut att vara nära. Gomez värvades in från Charlton sommaren 2015, för ungefär 3,5 miljoner pund, och trots att försvararen har lidit av en mycket allvarlig knäskada som höll mittbacken borta från att spela i ett helt år, så ser Klopp mycket potential i den unge försvararen och vill inte låta honom försvinna.

Sedan tidigare har Klopp redan sett till att försäkra sig om att Philippe Coutinho, Liverpools starkast lysande stjärna, har skrivit under ett nytt femårskontrakt som håller mittfältaren kvar i klubben till 2022, detta trots mycket hett intresse från FC Barcelona.

Gomez uppges vara mycket viktig för Klopps framtida planer och den tyske tränaren sägs vara övertygad om att han kommer att kunna bygga upp ett starkt lag kring Coutinho på mittfältet och Gomez på försvarslinjen. Därför blir det även en löneförhöjning i den eventuella förlängningen.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply