Uppgifter: Liverpool intresserar sig för Inters Andrea Ranocchia

Uppgifter: Liverpool intresserar sig för Inters Andrea Ranocchia
bet365

Den eftertraktade försvararen kan lämna i vinter

Liverpools långtidsprioritering, den italienske försvararen Andrea Ranocchia, kan komma att lämna Inter under vinterns transferfönster då han anses vara överflödig, ett perfekt tillfälle för Merseysidelaget att svepa in.

Liverpool har länge ryktats vara intresserade av Inter Milans försvarare Andrea Ranocchia och det ser ut som att en flytt nu kan bli möjlig till vintern. Redan under förra vintern transferfönster var Liverpools tränare Jürgen Klopp och knackade på Ranocchias dörr, i hopp om att värva 28åringen, då gick dessvärre ingen deal igenom utan italienaren stannade kvar i Inter. Men enligt rapporter från Talksport så ses försvararen nu på som överflödig i nye tränaren Frank de Boers lag och kan därmed komma att bli tillgänglig.

I januari öppnar transferfönstret igen under en månads tid och skulle det visa sig att Ranocchia inte spelar mer under hösten ser en flytt väldigt trolig ut. Vare sig det handlar om en permanent deal eller enbart ett lån så finns det en stor chans att Klopp kan få sin önskan uppfylld och fylla på i sitt försvar med den italienske mittbacken. Det skulle innebära ett stort upplyft för ett ibland väldigt skakigt Liverpoolförsvar och skulle kunna öppna upp för mer offensiva möjligheter.

Ranocchia har enbart spelat två gånger för Inter den här säsongen och tros inte vara en del av Nerazzurritränaren Frank de Boers långtidsplaner.

Andra parter som dock också är intresserade av Ranocchias tjänster är bland annat Joe Harts nya lag, Torino och Sampdoria.

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365