Uppgifter: Barcelona släpper inte Jurgen Klopp

Uppgifter: Barcelona släpper inte Jurgen Klopp

Vill ersätta Enrique med tysken

Luis Enrique har inte haft det lätt i Barcelona det senaste och ledningen vill ersätta honom, enligt uppgifter skall Liverpools Jürgen Klopp fortfarande vara högaktuell för Barcelonas ledning.

Barcelonas tränare Luis Enrique har inte haft det lätt den senaste tiden, speciellt inte då hans Barca förlorade med 4-0 mot Paris Saint-Germain senast i Champions League. Som tur är är det ytterligare ett möte innan det avgörs vilket lag som går vidare till kvartsfinalen av Champions League.

Men Enriques svaga resultat mot den franska toppklubben har gjort Barcelonas ledning frustrerade. Enrique är inne på sina sista månader av det nuvarande kontraktet och redan innan såg det inte direkt ut som att tränaren skulle få sitt kontrakt förlängt, men efter resultatet ute i Europa har chansen krympt ytterligare.

Istället uppger den engelska tidningen The Mirror att Barcelona fortfarande håller ögonen på Liverpools huvudtränare Jürgen Klopp. De har sedan tidigare uppgetts vara intresserade av tränaren men har inte agerat på intresset. Nu sägs det vara aktuellt ännu en gång, men även Klopps Merseyside-rival och den gamle Barcelona-hjälten Ronald Koeman uppges vara av intresse för Barca. Även Sevillas tränare Jorge Sampoli har kopplats ihop med tränarjobbet.

Barcelona sägs vara ett fan av den tyske tränaren och även Klopp har ett stort intresse i  fotbollen Barcelona spelar, och då den katalanska klubben mötte Mönchengladbach i december, var Klopp där och kollade tillsammans med sina spelare. Liverpool själva har inget Europaspel den pågående säsongen men strävar på i ligan.

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply