bet365

Unai Emery: ”Jesé Rodriguez kan lämna Paris Saint-Germain”

Unai Emery Jese kan lämna Paris Saint-Germain

PSG:s tränare bekräftar att nyförvärvet kan lämna

Det ser inte ut att bli någon lång sejour för Jesé i Paris Saint-Germain. Nu berättar det franska topplagets tränare, Unai Emery, att det är fritt fram för spanjoren att lämna klubben för att få speltid. 

Jesé Rodriguez värvades inför den här säsongen från Real Madrid till Paris Saint-Germain. Någon vidare succé har det dock inte blivit för anfallaren som fått inleda de flesta matcherna från bänken och dessutom bara mäktat med ett mål i den mörkblåa tröjan under hösten. 23-åringen har av förklarliga skäl därför redan nu ryktats bort från klubben, och i dag bekräftade Unai Emery att han kan lämna i januari.

– Jesé behöver spela. När han har spelat har jag varit nöjd eftersom han jobbat hårt och varit involverad. Men tyvärr blir det svårt för honom att få regelbunden speltid som ger honom självförtroende, säger Unai Emery till Marca.

Flera klubbar intresserade

Det saknas dock inte intresse för anfallaren, som kopplats ihop med flera klubbar under hösten. Bland annat har Las Palmas, Roma och Liverpool setts som tre potentiellt nya klubbadresser för 23-åringen, som sitter på ett fem-årskontrakt med Paris Saint-Germain.

– Efter uppehållet kommer vi utvärdera situationen om vad som är  bäst för laget och honom, säger Emery till Marca.

Paris Saint-Germain gjorde i december klart med Julian Draxler från Wolfsburg, vilket knappast lär göra det lättare för Jesé  att få speltid under våren. Spana in listan med fem saker som PSG-fansen borde veta om sitt nyförvärv här.

 

 

 

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply