bet365

Slår tillbaka från kritiken – Jurgen Klopp har redan bevisat vad han kan

bet365

Klubb-ambassadören: Vi vet redan vad Klopp går för

2017 har börjar tufft för Liverpool och än så länge har de bara vunnit en av de tio första matcherna det här året, något som fått kritiska röster att höjas. Dock vill inte Liverpools ambassadör Gary McAllister att man ska lägga all skuld på den tyske tränaren.

När Jurgen Klopp under våren 2016 valde att skriva på för Liverpool gjorde han det inte bara på grund av den fördelaktiga lönen, utan även med förhoppningen om att kunna ta tillbaka Liverpool till att bli en storklubb som vinner titlar. Och visst började det skapligt för tysken. Liverpool hade under hela hösten häng på toppen och ett tag ledde de till och med Premier League, men då kom dippen.

The Reds rasade ihop rejält och poängtappen radades upp för varandra. Nu har det nya året inletts på ett nästan katastrofalt sätt då Merseyside-klubben åkt ur FA-cupen, Ligacupen, missat chansen att hänga med i PL-toppen samt bara vunnit 10% av sina matcher 2017.

”Vi vet redan vad Klopp kan”

Som i alla klubbar som inte presterat har Liverpool-tränaren nu fått bemöta ganska kraftig kritik, vissa har till och med sagt att ha inte är rätt man för jobbet, något som fått klubbambassadören Gary McAllister att rasa.

– Det är inte rättvist. Klopp är en vinnare, det har han bevisat redan under sin karriär, säger McAllister.

Liverpool är nu i starkt behov av poäng och nästa match hemma mot Tottenham blir en riktig ödesmatch om Liverpool åtminstone ska orka med att sluta topp fyra i årets upplaga av Premier League.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply