Raheem Sterling: ”Gick till Manchester City för att spela med dem bästa”

Raheem Sterling: ”Gick till Manchester City för att spela med dem bästa”

Fanns ingen tvekan för Sterling

Raheem Sterling gick förra sommaren i en uppmärksammad affär från Liverpool till Manchester City, efter ett tufft år presterar han nu konsekvent och 21-åringen har berättat hur det kom sig att han valde City över Liverpool.

Raheem Sterling, som förra sommaren valde att lämna Liverpool där han hade kommit fram, för ett erbjudande han fick från Manchester City, har nu valt att berätta hur det kom sig att han lämnade den anrika toppklubben för City. 21-åringen fick väldigt mycket kritik då han valde att gå igenom med flytten.

– Det handlade bara om de spelarna som var här. Jag skulle kunna nämna tio eller 11 som har spelat på den högsta nivån – spelare som Sergio Aguero, David Silva, Yaya Toure. För mig att kunna utveckla mitt spel så måste jag spela med dem bästa och det är därför jag kom hit. När jag fick reda på att dem var intresserade av att värva mig, så fanns det inga andra tankar, berättade Sterling för tidningen FourFourTwo.

Sterling kom fram under Brendan Rodgers i Liverpool, men anfallarens önskan att vinna troféer innebar att han inte tvekade då han fick chansen att lämna Anfield för Manchester City.

– När jag var yngre kunde jag alltid se denna klubben växa och uppnå stora saker. När jag fick höra att dem var intresserade av att värva mig så fanns det inga andra tankar. Jag vill kämpa för troféer för de nästkommande 10 åren och det finns ingen bättre klubb att göra det i än här, fortsatte Sterling.

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply