Officiellt: Liverpool värvar Sadio Mané

bet365

Liverpool värvar från Southampton

Liverpool förbereder inför kommande säsong. Nu har man gjort klart med yttermittfältaren Sadio Mané från Southampton.

Under de senaste åren har Liverpool värvat flitigt från Southampton. Spelare som Adam Lallana, Dejan Lovren, Rickie Lambert och Nathaniel Clyne har alla anslutit sig till den anrika klubben. Nu står det klart att ännu en spelare lämnar St Mary’s Stadium för spel på Anfield. Det är yttermittfältaren Sadio Mané som skrivit på ett femårskontrakt, meddelar man på sin officiella hemsida.

Betalar 390 miljoner

Enligt uppgifter landade prissumman på närmare 390 miljoner kronor, vilket är den största summan Southampton någonsin tagit emot. Det innebär också att Liverpool har värvat för över en miljard kronor från ligakonkurrenten under de senaste säsongerna. 24-åringen stod för 67 matcher varav 21 mål under sina två år i klubben.

– I dag är en väldigt stor dag och jag är väldigt lycklig över att få skriva på för en av de största klubbarna i Europa. Det är en klubb som har vunnit många titlar och har en enorm historia. Nu ser jag fram emot att träffa hela ledarstaben och inleda den nya säsongen, säger Mané till Liverpools hemsida.

Officiellt Liverpool värvar Sadio Mané (Custom)

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply