bet365

Lucas Leiva: ”Liverpool är bäst för mig just nu”

Ryktas bort – men vill stanna i Liverpool

Liverpool-mittfältaren, Lucas Leiva, har ryktats bort från klubben, och har varit på väg – enligt uppgifter – till Serie A och den turkiska ligan. Nu verkar det dock som om brassen stannar i Merseyside-klubben trots allt.

Lucas Leiva anslöt sig direkt från det brasilianska laget Greimo till Liverpool 2007 för 100 miljoner kronor. Mittfältaren sågs då, som 20-åring, som en av världens mest talangfulla spelare på sin position.

Det lossnade aldrig helt och hållet för Leiva, som under sin första säsong förlorade Champions League-finalen mot Milan med 2-1, och efter det har Liverpool inte varit sig likt. Säsong efter säsong har praktiskt taget slutat i fiasko, och Levia fick aldrig det riktiga genombrott som många trodde på.

Ryktades till Italien

I somras ryktades Leiva bort från klubben, och många lag ute i Europa var intresserade. Bland annat hörde Serie A-laget Inter av sig. Men nu ser det ut som om brassen får stanna, i alla fall om han själv får stanna.

– Om jag själv får önska är jag kvar här (i Liverpool) efter januarifönstret, det är vad jag hoppas på, säger Leva till Sky Sports.

– Men det går ju aldrig att bestämma på förhand var man spelar. Framtiden får utvisa, men jag trivs jättebra i Liverpool, det är en fantastisk klubb.

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply