bet365

Liverpools Georginio Wijnaldum: ”Jag älskar Klopps passion”

Liverpools Georginio Winaldum: ”Jag älskar Klopps passion”

Nya värvningen nyfiken på tränaren

Liverpool gjorde igår kväll klart med relegerade Newcastles offensive mittfältare Georginio Wijnaldum på ett långtidskontrakt och mittfältaren är mycket exalterad över möjligheten att spela för Merseysideklubben.

Liverpool har varit riktigt aktiva under sommarens transferfönster. Sedan tidigare i sommar har de  redan värvat Loris Karius, Joel Matip, Marko Grujic, Sadio Mane, Ragnar Klavan och Alex Manninger. Nu ansluter ännu ett nyförvärv och det rör sig om Newcastles energifyllde holländske mittfältare Georginio Wijnaldum. Nyförvärvet tillbringade enbart en säsong i Premier League tillsammans med Newcastle , där han lyckades stöta in elva mål under föregående säsong, något som dock inte räckte för att se det svartvitrandiga laget tvingas åka ur Premier League och ner i Championship, Englands andradivision.

Detta ledde till att Wijnaldum ville byta klubb, då han såg sig själv spela i Premier League, och Liverpool var intresserade av holländaren. Under gårdagen gjorde den engelske klubben det känt, via deras officiella hemsida, att de hade lyckats knyta åt sig mittfältaren. Han har skrivit på ett långtidskontrakt med klubben och mer än så specificeras det inte vidare.

– Jag ser verkligen fram emot detta för Liverpool är en stor klubb med fantastisk historia och det har alltid varit en dröm att spela för en så stor klubb som Liverpool, sade Wijnaldum själv till klubbens hemsida.

Jürgen Klopp verkar vara en fantastisk man – från utsidan – för jag vet inte hur han jobbar än och jag måste jobba med honom. Jag älskar alltid att kolla på honom, hans passion som tränare, jag gillar hur han njuter av matchen. Han ger någonting tillbaka till gruppen så jag ser fram emot att jobba med honom, sade Wijnaldum vidare.

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply