Liverpools Daniel Sturridge till salu?

Är Liverpool-anfallaren på väg bort?

Daniel Sturridge är på väg bort från Premier League-klubben Liverpool. Lagets tränare, Jurgen Klopp, ska ha tröttnat på stjärnans skadehistorik, och kommer nu – enligt engelsk press – att sälja honom till sommaren.

Det fanns ett tag då Daniel Sturridge var en av de mest eftertraktade anfallarna i hela Premier League. Det var samtidigt som Luis Suarez och Raheem Sterling fanns i klubben. Men då förändrades allt. Den uruguayanske anfallaren lämnade med en storlön i FC Barcelona medan Sterling skrev på för Manchester City för en rekordsumma.

Ensam kvar blev Daniel Sturridge som var klubben trogen. Liverpool rasade dock snabbt utan sina anfallstrio och efter att ha varit ett par omgångar från sin första Premier League-titel någonsin gick man tillbaka till att göra en platt säsong.

Skadehelvetet fortsatte

För Sturridge det skulle mycket komma att handla om rehabilitering. Den engelske landslagsanfallaren drog på sig skada efter skada och fick nästintill inte spela alls på grund av den anledningen.

Nu fortsätter skadeproblemen och enligt den engelska tidningen Mail har Klopp tröttnat på Sturridge skadehistorik och vill nu sälja honom till sommaren, för att köpa in en ny forward. Om Sturridge lämnar, och vem det kommer bli, är inte klart då det i dagsläget bara handlar om spekulationer. Men ett namn som nämnts är Dortmund Aubameyang.

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365