Liverpool vill värva stortalangen Wesly Decas

bet365

Behöver få ordning på försvaret – då kan Liverpool värva Wesly Decas

Liverpool har varit ett läckande såll bakåt den här säsongen och nu vill tränaren Jurgen Klopp se till att värva friskt under sommaren för att förstärka defensiven. Först in kan vara den honduranske talangen Wesly Decas, som just nu gör det väldigt bra i argentinska Independiente.  

Liverpool FC är den klubb som gjort flest mål i Premier League den här säsongen, men trots sina 60 mål på 28 matcher parkerar laget sig bara på en fjärdeplats. Det mycket tack vare att att de även släppt in flest mål i ligaspelet, 35 stycken, vilket är hela 15 fler än ettan Chelsea.

Nu ska Jurgen Klopp och klubbledningen försöka få ett stopp på raset bakåt, och det med hjälp av unga krafter från den argentinska ligan.

Dragkamp om talangen

Wesly Decas, som gjorde succé i Pumas i Honduras inhemska liga, lämnade i början av året klubben för att testa lyckan i Independiente i Argentina. Efter att ha gjort stor succé med deras U20-lag lät Liverpool nu honom provträna med Merseyside-klubben i en vecka.

Innan sommaren ska The Reds nu ta ett beslut huruvida de tänker lägga ett bud på vänsterbacken eller inte. Dock verkar de få konkurrens om 17-åringen. Flera Premier League-klubbar samt topplagen i La Liga och Serie A uppges vara benägna att försöka knyta till sig den unge honduranen.

Liverpool spelar till helgen i Premier League. Klopps mannar kämpar för att ta en plats till Champions League nästa säsong och i nästa match möter Liverpool Manchester City på bortaplan.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365