Liverpool vill ersätta Philippe Coutinho med Maxime Lopez

Liverpool vill ersätta Philippe Coutinho med Maxime Lopez

Den unge talangen sägs vara framtiden på Liverpools mittfält

Enligt Marseilles unge och extremt talangfulle mittfältsdynamo Maxime Lopez uppger att han i slutet av förra året blev kontaktad av Liverpool, som sägs vilja ersätta Philippe Coutinho med den eftertraktade talangen i framtiden.

Liverpool sägs ha kontaktat Marseilles unge talang Maxime Lopez och menat på att han en dag kommer att ersätta Philippe Coutinho på mittfältet, detta skriver den engelska tidningen The Independent. Den blott 19-årige franske talangen Lopez gick sommaren 2014 från Marseilles U19 upp till Marseilles a-lag, och har imponerat stort på klubbar runt om i Europa. En av de klubbar som skall ha blivit mycket intresserade är Liverpool, som visat stort intresse av mittfältaren och ville ha honom på deras lönelista, och i slutet av förra året bjöd in Lopez att komma för att kolla på en match. Väl på plats fick den unge talangen även träffa Steven Gerrard och blev tillsagd att ”om fem år spelar du istället för Coutinho”, enligt Lopez egna utsago till den franska tidningen L’Equipe, via The Independent.

– De sade till och med till mig: ”Om fem år spelar du istället för Coutinho!”, sade Lopez.

– De lyckades verkligen snacka snyggt. Jag träffade till och med Steven Gerrard, på arenan, efter matchen. Jag ville gå, men jag ville också stanna i Marseille. Att lämna sådär, vid den åldern, och till och med om min familj skulle följa med mig, så är det väldigt tufft. Jag insåg att de har runt 30 stycken unga spelare som var proffs, utan att inkludera startspelarna.

– Du måste verkligen vara redo mentalt, avslutade Lopez.

 

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply