Liverpool värvar Loris Karius

Liverpool värvar Loris Karius

Den tyske målvakten växlar till England

Enligt rapporter från Tyskland skall Mainz målvakt Loris Karius vara så gott som klar för Premier Leaguelaget Liverpool och Jürgen Klopp, det enda som sägs återstå är en medicinsk undersökning.

FSV Mainz 05:s målvakt Loris Karius ryktas vara färdig för en transfer till Liverpool skriver Daily Star. Liverpool har länge varit på jakt efter en ny målvakt och ryktena har sedan månader tillbaka florerat om vem som kan komma att ersätta den belgiske Simon Mignolet i målet för Pool. Mignolet har under säsongen gjort flertalet stora tabbar som har kommit att bidraga till att en ersättare nu står högt på prioritetslistan för Jürgen Klopps del. Enligt rapporter så har Barcelonas Marc-Andre ter Stegen och Kölns Timo Horn varit bland de toppkandidater som det engelska laget har övervägt men det ser nu ut som att det blir Mainz målvakt Karius som kommer att gå till Liverpool.

Den 22årige målvakten skall ha en utköpsklausul på 7,9 miljoner pund i sitt kontrakt med Bundesligalaget och den tyska tidningen Kicker rapporterar om att Liverpool har gjort en ansats att värva Karius. Dealen sägs nu vara så gott som klar och det enda som återstår är att tysken går igenom en medicinsk undersökning. Går affären igenom blir det Klopps fjärde seniorvärvning sedan han tog över på Anfield förra oktober.

Permanenta transfers har redan klargjorts för mittfältaren Marko Grujic och försvararen Joel Matip medans Steven Caulker värvades på lån i januari från QPR. Det sägs även att Liverpool är nära att värva Udineses mittfältare Piotr Zielinski samt gör allt i sin makt för att få över Bayern Münchens stjärnmittfältare Mario Götze till klubben.

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply