Liverpool leder jakten på Andre Dozzell

Liverpool leder jakten på Andre Dozzell

Jagar Ipswich-talangen

Enligt Daily Mirror leder Liverpool jakten på Ipswich-talangen Andre Dozzell.

Liverpool fortsätter att leta efter nyförvärv inför sommarens transferfönster. Igår ryktades det om att Liverpool är i samtal med Piotr Zielinski, och sedan tidigare har det sagts att Mario Götze är nära en övergång till Liverpool. Nu har ett till rykte uppstått, och den här gången kommer det från The Championship.

Enligt Daily Mirror leder Liverpool jakten på Andre Dozzell framför ett antal andra klubbar i Premier League. Det sägs att den engelska storklubben redan är i kontakt med Ipswich för att försöka förhandla till sig en deal med spelaren. Källor inom Liverpool hävdar att Jürgen Klopp sände ut scouter för att kolla på talangen för flera månader sedan och att klubben nu ligger närmast till hands att värva Dozzell.

Fyller 17 i maj

Dozzell är kapten för Englands U-17 landslag och fyller inte 17 år förrän i maj. Han har samma agent som Gareth Bale och är son till Jason Dozzell, som spelade för Ipswich och Tottenham under sin spelarkarriär. Trots att ynglingen inte ens har spelat för klubbens A-lag vill Ipswich ha en och en halv miljon pund för att släppa spelaren.

Andra klubbar som är intresserade av att värva Dozzell är Londontrion ArsenalTottenham och West Ham. Nu verkar det dock som att Liverpool ligger bäst till för att locka spelaren till sin klubb.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply