Liverpool kommer fortsätta jaga Mario Götze

Liverpool kommer fortsätta jaga Mario Götze

Inget Europaspel påverkar inte övergången

Liverpool fortsätter att jaga Mario Götze då missat Europaspel inte påstås ha någon effekt på en eventuell övergång, uppger The Independent.

Liverpool förlorade Europa League-finalen mot Sevilla under onsdagen efter att ha tappat 1-0 i paus till 1-3 efter fulltid. Därmed missade den engelska klubben möjligheten till spel i Europa under nästa säsong. Detta ska dock inte ha någon inverkan på klubbens möjligheter att värva Mario Götze från Bayern München, uppger The Independent.

Detta bekräftas av klubbens tränare Jürgen Klopp, som hävdar att man inte aldrig varit intresserade av att värva spelare om endast kan tänka sig att lira för klubben om den kan erbjuda europaspel.

– Jag har tidigare sagt jag skulle lägga på telefonen om en spelare sa till mig att han bara skulle komma hit om vi spelar i Champions League. Dessutom har ingen sagt till mig att om vi skulle misslyckas med att nå Champions League skulle det ha en inverkan på våra värvningar, säger Klopp enligt The Independent.

Götze har haft svårt att ta en startplats och få regelbunden speltid på Allianz Arena under den senaste tiden. På grund av det har det länge ryktats om att Liverpool kommer att köpa Mario Götze i sommar.

Förutom Götze är Liverpool även på jakt efter flera andra spelare. Tidigare har det sagts att Liverpool jagar Danny Drinkwater och att Kevin Volland är på Liverpools radar.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply