Liverpool jagar Ignacio Camacho

Liverpool jagar Ignacio Camacho

Vill värva från Malaga

Enligt Daily Mirror är Liverpool på jakt efter Malagas mittfältare Ignacio Camacho.

Liverpool fortsätter att leta efter nyförvärv. Det har tidigare sagts att Mario Götze är nära en övergång till Liverpool, och idag uppstod rykten om att Yaya Toure kan vara på väg till Liverpool. Nu fortsätter det spekuleras om nyförvärv till den engelska storklubben, och den här gången kommer spekulationerna från Spanien.

Enligt Daily Mirror vill Liverpool värva den defensiva mittfältaren Ignacio Camacho från Malaga. Spelaren har en utköpsklausul på 10 miljoner pund i sitt kontrakt, vilket den engelska klubben sägs vilja utnyttja. Klubbledningen på Anfield jobbar hårt för att locka spelaren till England och är väldigt benägen att få honom att skriva på ett kontrakt med Liverpool.

Samtidigt sägs det att Malaga arbetar intensivt för att spelaren ska skriva på ett nytt kontrakt med klubben, så att man kan se till att utköpsklausulen förändras eller tas bort helt. På så sätt kan den spanska klubben se till att man inte behöver släppa Camacho för det som man anser vara ett billigt pris.

Förutom Liverpool sägs även Tottenham vara intresserade av att värva Camacho.

Spanjoren har imponerat för Malaga under den här säsongen, vilket har gjort att större klubbar har fått upp ögonen för honom. Camacho har representerat Malaga sedan 2011. Efter fem år i klubben är det nu osäkert om han väljer att stanna.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply