Liverpool håller ögonen på Jonathan Tah

Liverpool håller ögonen på Jonathan Tah

Den tyske talangen har väckt intresse

Liverpools tränare Jürgen Klopp har länge haft ögonen på Bayer Leverkusens unge talang, Jonathan Tah, sedan sin tid i Borussia Dortmund och sägs nu överväga att värva in försvararen till Anfield.

Jürgen Klopp ryktas vara på jakt efter nya defensiva förmågor och skall ha ögonen på Bayer Leverkusens talangfulle försvarare Jonathan Tah, detta skriver TMW. Liverpool är för närvarande trea i Premier League och har inlett säsongen väldigt starkt, efter att ha fått en hel försäsong tillsammans med den tyske tränaren. Snart inleds den väldigt intensiva perioden runt jul, då det är många engelska matcher som skall spelas och skaderisken höjs betydligt, vilket innebär att många håller ögonen öppna under januaris transferfönster, då ersättare alltid är väldigt bra att ha.

Jonathan Tah började sin seniorkarriär i Hamburg SV, lånades ut ett år till Fortuna Düsseldorf och lämnade sedan den hotade relegationshotade staden för att istället sluta upp med Bayer Leverkusen. Den blott 20-årige försvararen är uppskattad av Roger Schmidt och är en startspelare i Leverkusen-elvan. Tah blev även blixtinkallad i Jogi Löws landslag i somras efter att Antonio Rudiger skadade knäet, men kom aldrig till spel i EM-turneringen i Frankrike.

Tah står under kontrakt med Leverkusen fram till 2022 och den som vill värva honom sägs behöva punga upp drygt 22 miljoner euro.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply