Lazar Markovic kan återvända till Liverpool

Lazar Markovic kan återvända till Liverpool
bet365

Jürgen Klopp öppnar för att ta tillbaka Lazar Markovic

Lazar Markovic är för närvarande utlånad till turkiska Fenerbahce. Men nu öppnar Liverpool för att ta tillbaka honom efter säsongen. Samtidigt uppges man jaga mittfältaren Hatem Ben Arfa från Nice.

Inför säsongen lämnade den lovande yttern Lazar Markovic, 22, Liverpool för spel i turkiska Fenerbahce på lån. Men hans tid där har inte blivit som man hade hoppats, då han den senaste tiden dragits med en muskelskada. För tillfället är han tillbaka på Liverpools träningsanläggning för att återhämta sig från sin skada, och har då varit i samtal med klubbens nye tränare Jürgen Klopp. Nu öppnar tränaren för att ta tillbaka serben till Anfield när hans lånesejour löpt ut.

”Han är välkommen tillbaka”

Klopp menar nu att han kommer att välkomna spelaren tillbaka till Premier League-klubben om han skulle vilja det i sommar.

–  I början av försäsongen kommer jag säga ”välkommen och sedan är det upp till dig”, säger tysken till Liverpool Echo och fortsätter:

– Det är så det är i fotboll, det är en lång försäsong och om han vill komma tillbaka till Liverpool 2 juli, då är han välkommen. Vi har brist på yttrar. Alla som är involverade i försäsongen kan ha en roll att spela nästa säsong. Vi behöver en stor trupp.

Liverpool vill värva fransk mittfältare

Samtidigt uppger Goal.com att ”The Reds” vill värva mittfältaren Hatem Ben Arfa, som sitter på ett utgående kontrakt med Nice. 28-åringen har tidigare erfarenheter från spel i England då han bland annat tillhört Newcastle United. Man kommer dock få konkurrera på marknaden med klubbar som Borussia Dortmund, Inter, Milan och Paris Saint-Germain.

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply