”Lallana skriver nytt kontrakt med Liverpool”

Engelsk media: Lallana förlänger med fyra år

Enligt rapporter från England har Adam Lallana skrivit ett nytt kontrakt med Liverpool. Den 28-årige mittfältaren ska enligt den engelska pressen har förlängt kontraktet med fyra år, fram till 2021.

Det har gått trögt det senaste för Liverpool. De har redan halkat långt efter i racet om att vinna Premier League, under lördagen åkte de ut i den fjärde omgången av FA-cupen mot Wolverhampthon från Championschip och under samma vecka missade de finalplatsen till Ligacupen då de blev besegrade av Southampton.

Nu kommer dock positiva besked från den krisande klubben. Adam Lallana ser ut att skriva ett fyraårskontrakt med klubben, något som kan behövas i framtiden.

Rejäl löneökning

Den engelske mittfältaren har spelat i klubben sedan 2014 och börjar närma sig 100 matcher i Liverpool-tröjan, och nu ser det alltså ut att bli fler. Om han fullföljer kontraktet, som förväntas skrivas på under måndagen, kommer han spela fram till 2021 i The Reds, sammanlagt sju år med andra ord.

Dessutom får han en rejäl lönehöjning. De senaste rapporterna från den engelska tidningen Sunday Express säger att Lallana kommer tjäna över 1,3 miljoner kronor i veckan, vilket skulle honom till en av de bäst betalda spelarna i klubben och hela Premier League.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply