Juventus jagar Liverpools Emre Can

Juventus jagar Liverpools Emre Can

Ser honom som ersättare till Paul Pogba

Juventus uppges vara ute efter att stärka sitt mittfält, efter förlusten av stjärnmittfältaren Paul Pogba tidigare i somras, och kan vända sig till Liverpool och bortprioriterade mittfältaren Emre Can, som italienarna ser potential i.

Emre Can har haft en skakig inledning på sin säsong för Liverpool. Under förra årets säsong fick han spela 49 matcher totalt i alla turneringar och var en startspelare på Jürgen Klopps mittfält, och enbart en liten skada höll honom borta i slutet av förra säsongen. Under årets säsong har det däremot blivit mycket mindre speltid och han har gjort 20 matcher i alla turneringar, men enbart nio stycken i ligan, delvis på grund av en skada. Trots detta är han en av de mittfältare som de femfaldiga italienska mästarna Juventus har fått upp ögonen för, rapporterar italienska mediet Calciomercato.

Juventus har sedan i somras jobbat på att förstärka sitt mittfält, som förlorade stjärnan Paul Pogba till Manchester United, men ännu har ingen klockren ersättare kunnat hittas. Can ses som ett mycket intressant val, och har ett kontrakt som går ut sommaren 2018 vilket gör honom tillgänglig.

Can anlände till Liverpool sommaren 2014 från tyska Bayer Leverkusen och innan dess växte han upp i Bayern Münchens ungdomsakademi, men såldes efter en säsong i seniorlaget till ligakonkurrenterna Leverkusen.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365