bet365

Henrikh Mkhitaryan avslöjar: Så nära var jag Liverpool

United-floppen var på väg till Liverpool – pratade med Rodgers

Henrikh Mkhitaryan har inte något någon succé i Manchester United. Nu avslöjar han för engelsk media att han lika gärna hade kunnat hamna i Liverpool om omständigheterna varit annorlunda.

Under söndagen kommer Henrikh Mkhitaryan att representera Manchester United när hans lag tar sig an Liverpool hemma på Old Trafford, men det kunde lika gärna varit tvärtom. United-mittfältaren berättar i en intervju med engelska Daily Mail att han var nära på att gå till Merseyside-klubben, men Jurgen Klopp – som tränar Liverpool just nu – hann istället att värva honom till Dortmund.

Dock var det inte särskilt långt ifrån att Liverpool, då med Brendan Rodgers på bänken, att Mkhitaryan gick till Liverpool.

– Jag pratade 2-3 gånger med Brendan Rodgers, han sa att han verkligen ville ha mig och att jag skulle få spela med spelare som Steven Gerrard och Luis Suarez, säger armeniern till Daily Mail.

Lotten föll på Dortmund

Dock blev det till slut Dortmund som fick mittfältarens signering på ett kontrakt, och tillslut även Manchester United. I United har det dock blivit en riktig flopp och Henrikh Mkhitaryan har ryktats bort från klubben. Idag kommer han dock att spela på positionen under Zlatan Ibrahimovic i det heta rivalmötet mellan Manchester United och LiverpoolOld Trafford. Vinner Liverpool går de upp på en andraplats i Premier League, fem poäng bakom Chelsea.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply