bet365

Arsenal och Liverpool kämpar om Andrea Belotti

Arsenal och Liverpool kämpar om Andrea Belotti

Båda klubbarna är imponerade av italienarens form

De båda Premier Leagueklubbarna Arsenal och Liverpool skall enligt italienska rapporter ha intresserat sig för Torinos stjärnanfallare Andrea Belotti och är båda redo att kämpa om målsprutan.

Premier Leagueklubbarna Arsenal och Liverpool är nu inte bara rivaler i den tuffa engelska ligan utan även på transfermarknaden. Enligt rapporter från Italien via Daily Mirror skall de båda engelska klubbarna vara väldigt intresserade av Torinos unge och lovande stjärnanfallare Andrea Belotti.

Den 22årige anfallaren gjorde 12 mål under förra säsongen och har hittills redan hunnit med att göra fyra mål på de inledande tre matcherna. Flertalet olika klubbar har scoutat italienaren under de senaste veckorna och han har även fått lov att göra sin debut för det italienska landslaget under september. De två klubbar som är närmast ihopkopplade med den italienske anfallaren är Arsenal och Liverpool och båda klubbarna sägs överväga att svepa in i januaris transferfönster och hoppas på att få till en bra affär.

Båda klubbarna är i stort behov av offensiva krafter som kan stärka uppe på attacken. Liverpool har flera alternativ men efter många skador och oerfarenhet har ingen anfallare eller något anfallspar etablerat sig i startelvan ännu. För Arsenals del är det väldigt tunt med anfallare och Wenger har utfört experiment med Alexis Sanchez på topp vilket har stannat upp spelet snarare än fört det framåt och han skulle behöva ett alternativ till Olivier Giroud.

Torino har dock höga förhoppningar på Belotti och det skulle krävas en hel del för Torino att sälja anfallaren vidare.

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply