”Alex Oxlade-Chamberlain skulle vara en stor tillgång för Liverpool”

"Alex Oxlade-Chamberlain skulle vara en stor tillgång för Liverpool"

Anser Stuart Pearce

Stuart Pearce anser att Liverpool skulle göra ett kap om man lyckas värva Alex Oxlade-Chamberlain från Arsenal, uppger Goal.com.

Alex Oxlade-Chamberlain har under hösten ryktats vara på väg att lämna Arsenal. Spelaren har sagts vara missnöjd med sin speltid i klubben. Därefter har engelsmannen ryktats vara på väg till klubbar som LiverpoolManchester CitySevilla och Valencia. Den förstnämnda klubben har under den senaste tiden seglat upp som favorit till att värva 23-åringen.

Stuart Pearce, före detta förbundskapten för Englands U21, tycker att det vore smart av Liverpool att värva spelaren.

– Om någon kan locka honom (Oxlade-Chamberlain) från Arsenal så skulle det vara en bra värvning. Om valet faller på Liverpool tror jag att han har energin och kvalitén för att bli en stor tillgång för laget, säger Pearce enligt Goal.com.

Dock så tycker Pearce att yttern helst borde stanna i Arsenal.

– Personligen så tycker jag inte att han borde lämna Arsenal. Han borde stanna kvar och försöka få regelbunden speltid där.

Anlände 2011

Oxlade-Chamberlain har spelat för Arsenal sedan augusti 2011. Då lämnade han moderklubben Southampton. Efter över fem år på Emirates Stadium är det nu osäkert om spelaren kommer att stanna i klubben eller om han kommer att lämna.

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply