Adam Lallana jagas av Barcelona, Juventus och PSG

Adam Lallana jagas av Barcelona, Juventus och PSG

Liverpoolstjärnan är eftertraktad

Det går rykten i engelska medier som föreslår att FC Barcelona och Juventus har sällat sig till Paris Saint-Germain i jakten på Liverpools Adam Lallana, som har visat upp en riktig toppform under säsongens gång.

Liverpool har haft en hyfsad stadig första halva av säsongen. De har presterat goda resultat och lyckats parkera sig bakom ligaledarna Chelsea på en andraplats i Premier League, och en stor bidragande faktor till deras framgångar i den engelska högstadivisionen är mittfältsstjärnan Adam Lallana. Den offensive mittfältaren har gjort sju mål och sju assist och är i toppform för tillfället, vilket har väckt intresse hos flera stora klubbar ute i Europa.

Den engelska tidningen The Guardian rapporterar om att FC Barcelona tillsammans med italienska femfaldiga mästarna Juventus och franska mästarna Paris Saint-Germain sägs vara intresserade av mittfältaren, som kom till Liverpool från Southampton i juli 2014 för 31 miljoner euro. Lallana sitter på ett kontrakt som går ut i juni 2019, vilket gör honom till ett alternativ för lagkamraten Philippe Coutinho som även han är intressant för ett antal storklubbar, men sitter på ett kontrakt som går ut om tre år.

Tränare Jürgen Klopp är däremot inte intresserad av att sälja mittfältarna och har redan avböjt intresse från Barcelona för Coutinho, samt jobbar på att erbjuda Lallana ett nytt kontrakt som skall fördubbla hans lön i Merseyside-klubben för att försäkra sig om att mittfältaren stannar.

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply