Uppgifter: Steven N’Zonzi på väg att förlänga med Sevilla

Uppgifter: Steven N’Zonzi på väg att förlänga med Sevilla

Leicester City vill ha mittfältaren

Premier Leaguemästarna Leicester City har haft ögonen på Sevillas Steven N’Zonzi under en längre tid och är beredda att komma med ett bud på mittfältaren som nu kan vara nära att förlänga med den spanska klubben.

Leicester City, som förra säsongen så framgångsrikt lyckades överraska alla och vinna Premier League, har varit på jakt efter en ny mittfältare som de kan förstärka sitt mittfält med och som kan ersätta deras starke N’Golo Kanté. Leicester lyckades med att få behålla de flesta av sina mästarspelare från förra säsongen men Kanté valde att gå till Chelsea istället och därför vill klubben nu finna en ersättare.

De har länge haft ögonen på Sevillas mittfältare Steven N’Zonzi, som har tidigare Premier League-erfarenhet och som har den typen av kvalitéer som Leicester söker i en mittfältare. De skall redan i somras ha varit på hugget, skriver Leicester Mercury, och skall ha erbjudit Sevilla hela 25 miljoner pund för att få värva N’Zonzi, ett bud som den spanska klubben slog ner.

N’Zonzi har tidigare spelat i både Blackburn och Stoke så han känner väl till den engelska ligan vilket skulle vara en fördel. Men det rapporteras att mittfältaren är på väg att skriva på ett nytt kontrakt med klubben, som för närvarande ligger tvåa i La Liga, medans Leicester City har börjat sin mästarsäsong något skakigare.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365