Liverpool närmar sig Riyad Mahrez – som vill till Barcelona

Liverpool närmar sig Riyad Mahrez - som vill till Barcelona

Liverpool och Barcelona kommer behöva kämpa om anfallaren

Leicester Citys högerytter Riyad Mahrez valde i somras att stanna i klubben, trots erbjudanden från många storklubbar, men nu ryktas den algeriske anfallaren vara beredd att lämna klubben, med bland annat Liverpool och Barcelona intresserade, och Mahrez själv som sägs vilja gå till det katalonska topplaget.

Det har talats mycket om Leicester City och dess spelare de senaste två säsongerna. Först förra året, då de lyckades med att vinna den prestigefyllda Premier League-pokalen mot alla odds, och sedan i år då de ligger enbart sex poäng från nedflyttning men har tagit sig till kvartsfinal i Champions League. Det har förvånat många, men sedan Claudio Ranieri sparkades och Craig Shakespeare tog över laget, har de visat sig från sin bättre sida så långsamt igen.

En spelare som det snackades om mycket förra sommaren är Riyad Mahrez som, något förvånande, valde att förlänga med Leicester City i somras trots att han hade erbjudanden från många stora klubbar runt om i Europa. Den 26-årige anfallaren vann PFA Player of the Year förra året och var högt upp på Ballon d’Or listan i höstas och slog namn som Paul Pogba, Pierre-Emerick Aubameyang och Zlatan Ibrahimovic. Nu ser det dock ut som att han kan komma att lämna till sommaren, och enligt den engelska tidningen Express är det Liverpool och Barcelona som ligger närmast en eventuell värvning.

Anfallaren själv uppges vara intresserad av Barcelona, som sägs vara nära förestående med ett bud för stjärnan, och enligt uppgifter skall Liverpool redan ha kommit med ett bud på Mahrez, tillsammans med Juventus, och de skall ha blivit avslagna då den algeriske landslagsmannen är intresserad av en flytt till de katalanska jättarna.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply