John Terry vill stanna i Chelsea – nobbade tre MLS-klubbar

Terry jagar ny PL-titel

John Terry nobbade bud från tre MLS-klubbar under januarifönstret. Det uppger engelska Starsport i dag. Enligt källan ska mittbacken inte vilja lämna klubben innan Londonlaget vunnit Premier League. 

Chelsea stormar just nu mot Premier League-titeln, och ligger just nu tio poäng före sina närmaste konkurrenter i tabellen. Nu kommer uppgifter från engelska Starsport som säger att klubben kunde ha blivit av med mittbacksveteranen John Terry mitt under pågående titelrace. Erbjudanden från  MLS-klubbarna New York Redbulls, Orlando City och LA Galaxy ska ha kommit in under januarifönstret. Tre bud som 36-årige Terry uppges ha nobbat.

John Terry har haft svårt att ta en plats i Antonio Contes nykomponerade trebackslinje under säsongen, men uppges trots det vara fast benägen om att hjälpa Chelsea med att plocka hem ligatiteln under våren.

Den förre landslagsspelaren har ett kontrakt som går ut efter den pågående säsongen, och mycket talar för att blir en flytt till MLS då i stället. Mittbacken skrev på ett nytt ett-årskontrakt i maj, och tjänar i och med det kontraktet 90000 euro i veckan. En lön som enligt Starsport kan öka till 200000 euro i veckan vid en flytt till MLS.

Läs mer om MLS i USA

Här kan du läsa mer om amerikanska fotbollsligan Major League Soccer:

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply