Joey Barton kan återvända till Premier League och Burnley

Bråkstaken närmar sig en återkomst

Efter bråk i den nuvarande klubben kan Joey Barton komma att återvända till engelsk fotboll redan i januari. Troligtvis för spel i sin förra klubb Burnley.

Joey Barton är inte känd för sin välkammade frisyr och klacksparkar. Nej, den stenhårde mittfältaren har gjort sig ett namn i Fotbollseuropa som en benknäckare och bråkstake. Han har tidigare till och med hånat Cristiano Ronaldos fans och kallat dem okunniga för att tro att superstjärnan är bättre än Barcelonas Lionel Messi.

Fotbollsmässigt har det dock aldrig handlat om stora titlar för Joey Barton. Han tillbringade förvisso sina fem första säsonger i Manchester City, men det var under åren då City fortfarande var ett lag långt ifrån toppen av den europeiska fotbollen.

Nära en återkomst

Istället har det blivit otaliga matcher i botten -och mittenlag i Premier League och dessutom spel i den engelska andradivisionen. Fast Barton han även med en sejour i franska Marsielle, där han blev mest känd för att ha hunnit bråka med Zlatan när Paris Saint-German drabbades samman med Bartons Marsielle.

Nu är mittfältaren i skotska Rangers men efter bara ett halvår kan engelsmannen nu komma att lämna Skottland. Sky Sports rapporterar att Barton hamnat i bråk med lagkamrater och att en flytt tillbaka till Burnley nu är högaktuell. Barton var med och tog upp Burnley till Premier League under den förra säsongen och var många gånger uppskattad av fansen för sin passion på planen.

 

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply