Här är anfallstrion Arsene Wenger vill värva

Arsene Wenger letar efter anfallsförstärkningar

Arsene Wenger uppges välja mellan tre spelare i sin jakt på en ny anfallare. Juventus Alvaro Morata, Leicester Citys Jamie Vardy och Napolis Gonzalo Higuain. 

Säsongen är över och Arsenal kopplas ihop med anfallare. Allt är med andra ord som vanligt. Enligt franska L’Equipe har Londonklubbens tränare Arsene Wenger sållat och vill värva in antingen Alvaro Morata, Jamie Vardy eller Gonzalo Higuain. Tre spelare som uppvaktats av flera klubbar den senaste tiden. Den sistnämnda har bland annat flitigt kopplats ihop med Paris Saint-Germain.

Litar inte längre på Giroud

För den nuvarande förstaanfallaren, Oliver Giroud, slutade förra säsongen med 24 gjorda mål. Varav 16 av dessa gjordes i ligaspelet. Det ska dock inte ha räckt för Arsene Wenger som nu uppges vara fast besluten om att värva in en ny striker. Det uppger i alla fall L’Equipe som menar att Giroud inte längre är fransmannens förstaval.

Arsene Wenger har redan satt ner foten rejält och värvat Borussia Gladbachs mittfältskapten Granit Xhaka. Något som många Arsenalfans nu hoppas talar för att det blir en hektisk transfersommar för Londonklubben.

 

 

bet365
bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply